Menu à la carte voor de fijnproevers

    • Toast champignon (Oesterzwam - Parijse champignon - beukenzwam)
    • Rundscarpaccio (Truffel - rucola – parmezaan)
    • Kaaskroketten (Fijne salade – parmezaan)
    • Garnaalkroketten (Crumble van garnaal - grijze garnaal)
    • Kreeftensoep
    • Caesar Salade (Kip - anchoîade – parmezaan)
    • Salade geitenkaas (Spek – appel)
    • Salade Oude Maalderij (Ganzenlever - Gandaham – scampi)
    • Salades worden geserveerd met brood of frietjes
  • Vlees

    • Steak Ierse filet mignon (Salade/warme groentjes - verse friet)
    • Nieuw-Zeelandse T-Bone +/- 500gr (salade/warme groentjes - verse friet)
    • Steak tartaar "handgesneden" (frisse salade - augurk –parmezaan)
    • Côte à l'os (2 pers. - Salade - verse friet)
    • Kalfszwerezik (Fregola pasta - knolselder – beukenzwam)
    • Sausen: natuur, béarnaise, choron, pepersaus, champignonsaus en roquefort.
    • Keuze uit: Frieten , kroketten , krielaardappelen en puree.

    Vis

    • Schelvis (Prei - crème van aardappel - witte wijn)
    • Tarbotfilet (Snijboon - crème van aardappel - gerookte hollandaise)
    • Vegetarisch
    • Raviolli met truffel en boschampignon (voorgerecht: 6 stuks, hoofdgerecht: 9 stuks)
  • U wilt misschien nog wat meer informatie over de gerechten à la carte. Dan kunt u restaurant Oude Maalderij in Eke natuurlijk steeds contacteren. Wij helpen u graag verder.

Menu